Celkem: 0,00 Kč

Ochrana osobních dat

Vložení, zpracování a použití osobních údajů

Naše webové stránky můžete navštívit, aniž byste museli zadat své osobní údaje. Osobní údaje jsou vyžadovány pouze v rámci objednávky zboží, při založení osobního účtu nebo při dobrovolné registraci k odběru aktualit. Vaše zadané osobní údaje bez Vašeho zvláštního svolení slouží pouze pro vyřízení Vaší objednávky. Při přihlášení k odběru aktualit, bude Vaše e-mailová adresa s Vaším svolením použita pro naše vlastní marketingové účely do té doby, než provedete odhlášení odběru aktualit. Vaše objednávky ukládáme, pokaždé Vám zasíláme data objednávky a naše obchodní podmínky prostřednictvím e-mailu. Zpracovávání Vaší objednávky můžete sledovat, pokud jste přihlášeni na svém účtu.

Poskytování osobních údajů třetím osobám

Vaše osobní údaje jsou poskytovány při předávání zásilky příslušnému přepravci, pokud je zásilka zasílána prostřednictvím přepravce. Jiný druh poskytování Vašich osobních údajů třetím osobám neprobíhá.

Bezpečnost a šifrování dat

Vaše osobní údaje jsou přenášeny prostřednictvím internetu se zakódováním certifikáty [SSL-128 bit systém]. Technickými a organizačními opatřeními chráníme naše webové stránky a ostatní systémy proti ztrátě, poškození, přístupu, změnám a předání Vašich dat neoprávněným osobám. Přístup na Váš účet je možný pouze po zadání Vašeho osobního hesla. Zacházejte s důvěrnými informacemi obezřetně, odhlaste se ze svého účtu, pokud jste s námi již ukončili komunikaci, zvláště pokud používají Váš počítač další uživatelé.

Použití cookies

Na některých stranách používáme cookies, aby byla návštěva našich stránek zajímavější a bylo možné používat určité funkce. Jedná se o malé množství textových dat, která se ukládají na Váš počítač. Většina našich cookies se vymaže z Vašeho počítače při ukončení brouzdání na našich stránkách (tzv. session-cookies). Ostatní cookies zůstávají ve Vašem počítači, což nám umožňuje při Vaší další návštěvě poznat Váš počítač (tzv. permanentní cookies). Tyto cookies slouží pro spojení Vašeho uživatelského jména s jednotlivými kroky objednávky, možnost změny Vašeho hesla nebo vyplnění kontaktního formuláře. Našim partnerům není povoleno prostřednictvím cookies z našich webových stránek získat, používat a zpracovávat osobní údaje.

Použití analytických programů

Webová stránka používá Google Analytics, webovou analýzu od firmy Google Inc. („Google“). Google Analytics používá tzv. „cookies“, malé množství textových dat, které se uloží na Váš počítač a umožňuje analýzu užívání webové stránky. Informace vytvořené cookies o Vašem užívání webových stránek (včetně Vaší IP-adresy) jsou přenášeny a ukládány na server společnosti Google v USA. Google používá tyto informace proto, aby vyhodnotil Vaše užívání webových stránek a sestavil a předal o tom zprávu provozovateli těchto stránek a zajistil používání dalších připojených služeb. Google předává eventuálně tyto informace třetím osobám, pokud je to stanoveno zákonem nebo pokud třetí osoba zpracovává data pro Google. Google v žádném případě nespojuje Vaši IP-adresu s ostatními daty od Google. Instalaci cookies můžete zamezit příslušným nastavením Vašeho internetového prohlížeče, chceme Vás ale upozornit na to, že v tomto případě nemůžete používat všechny funkce webových stránek. Používáním webových stránek souhlasíte se zpracováním získaných dat přes Google o Vás, v podobě a k účelu již výše uvedeném. Získávání a ukládání dat přes Google Analysics můžete kdykoliv s účinností od daného okamžiku ukončit, pokud si nahrajete browser-add-on program pro deaktivaci ze stránek Google Analytics a nainstalujete ho do Vašeho internetového prohlížeče. Deaktivační program naleznete na: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Použití zásuvných modulů (plugin) na Facebooku

Na této webové stránce jsou používány pluginy sociální sítě facebook.com, která je provozována firmou Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook").

Pokud z webové stránky, která je opatřena pluginem, vyvoláte naši internetovou prezentaci, tak dojde k připojení k facebookovému serveru, tzn. na facebookový server je předáno, kterou z našich stránek jste navštívili. Při této činnosti jste jakožto uživatel Facebooku přihlášen a Facebook tuto Vaši činnost přiřadí k Vašemu facebookovému uživatelskému účtu. Při používání funkcí plugin (např. kliknutím na "To se mi líbí" nebo "Přidat komentář") jsou tyto informace přiřazovány k Vašemu facebookovému uživatelskému účtu, toto můžete zrušit pouze odhlášením z používání pluginů. Bližší informace o získávání a zpracovávání Vašich osobních údajů na Facebooku naleznete na stránkách Facebooku.

Ochrana osobních údajů

Dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů má každá fyzická osoba, která se domnívá, že její osobní údaje jsou zpracovávány bez jejího souhlasu, právo žádat poskytovatele služeb webhostingu, aby její osobní údaje byly odstraněny. V případě dotazů ohledně získávání, zpracovávání a používání Vašich osobních údajů nás kontaktujte:

CZECH KÖNIG, s.r.o.
E-mail: info@czech-konig.com